Hoppa till huvudinnehåll
Annons
Hoppa till fördjupning

Historiskt beslut applåderas av svenska Europaparlamentariker

28 oktober 2004

- Beslutet av José-Manuel Barosso av inte lägga fram sin kommission var en seger både för parlamentet och kommissionen men det var framför allt en seger för alla oss som vill ha ett starkt EU byggt på grundläggande fri- och rättigheter. Så kommenterar socialdemokraten Inger Segelström onsdagens besked från den tillträdande kommissionsordföranden att skjuta upp omröstning om ny EU-kommission.

-Kritiken mot Barroso visar på ett ökad motstånd mot en allt mer maktfullkomlig EU-kommission. Detta är en nyttig näsknäppa som förhoppningsvis gör ordföranden mer lyhörd i framtiden, säger Hélène Goudin, EU-parlamentariker för Junilistan.

Anders Selnes
Chefredaktör
Skicka epost
Beskriv vad som behöver rättas.
CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Den här frågan testar om du är en mänsklig besökare och förhindrar automatiska spaminsändningar.
Här kan du tipsa Europaportalen. Tänk på att vara så utförlig som möjligt annars kanske vi inte kan arbeta vidare med uppgifterna. För att vi ska kunna arbeta med ett tips underlättar det om du lämnar en e-postadress eller telefonnummer. Du kan också välja att vara anonym genom att ange en tillfällig e-postadress, exempelvis gmail. Europaportalen kan garantera fullständigt källskydd enligt grundlagen.
CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Den här frågan testar om du är en mänsklig besökare och förhindrar automatiska spaminsändningar.
Annonser
annons LO
annons
annons
Fackliga Brysselkontoret

Missa inget

Europaportalens nyhetsbrev ger dig koll.

Annonser
annons LO
annons
annons
Fackliga Brysselkontoret