Hoppa till huvudinnehåll
Annons
Hoppa till fördjupning

Folkpartiet: Eurofolkomröstning senast år 2014

30 augusti 2010

Folkpartiet förslår tre alternativa datum för en folkomröstning om euron: under 2013, i samband med Europaparlamentsvalet 2014 eller vid riksdagsvalet 2014. Det säger Carl B Hamilton, Folkpartiets talesperson för ekonomiska frågor, och Olle Schmidt, Europaparlamentariker, i ett gemensamt uttalande på morgonen. De uppmanar samtidigt andra partier att "sätta ner foten i eurofrågan".

Anders Selnes
Chefredaktör
Skicka epost
Anders Selnes
Chefredaktör
Skicka epost
Beskriv vad som behöver rättas.
CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Den här frågan testar om du är en mänsklig besökare och förhindrar automatiska spaminsändningar.
Här kan du tipsa Europaportalen. Tänk på att vara så utförlig som möjligt annars kanske vi inte kan arbeta vidare med uppgifterna. För att vi ska kunna arbeta med ett tips underlättar det om du lämnar en e-postadress eller telefonnummer. Du kan också välja att vara anonym genom att ange en tillfällig e-postadress, exempelvis gmail. Europaportalen kan garantera fullständigt källskydd enligt grundlagen.
CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Den här frågan testar om du är en mänsklig besökare och förhindrar automatiska spaminsändningar.
Annonser
TCO
annons komm
annons LO
annons
Fackliga Brysselkontoret

Missa inget

Europaportalens nyhetsbrev ger dig koll.

Annonser
TCO
annons komm
annons LO
annons
Fackliga Brysselkontoret